25.5.2010

Kalasoppaa

Tänään käytiin röntgenissä. Eläinlääkäri laski ainakin viisi pentua ja sitten on vielä pari ehkä pentua. Että ota siitä nyt sitten selvää. :D Veikkauksia saa esittää... (Usvan oma veikkaus: pari ahventa ja muutama muikku, keskellä ehkä yksi lahna)

Röntgeniinhän mentiin emännän huonon hermorakenteen vuoksi. Meiltä on niin pitkä matka eläinlääkäriin, että haluttiin edes jotain osviittaa pentujen määrästä. Jos siellä olisi näkynyt vain 1-2, niin oltaisiin kyllä nähty niin vauhko emäntä ettei tosikaan. :D Nyt saa aika rauhassa odotella, kun näkyi selvästi enemmän pentuja ja kaikki näkyvä oli muutenkin normaalia.

Vaa'assakin käytiin. Nyt painoa oli 22,3 kg. Ultran aikoihin tiineyden puolessa välissä paino oli 20,1 kg. Timmissä kesäkunnossa Usva painaa 18,5 kg, talvikaudella sitten ehkä kilon verran enemmän. Joten on sitä painoa jonkin verran kertynyt.

3 kommenttia:

 1. Jos oikein tarkaan katsoo, niin kuusi ruotoa siellä on :)

  -Katja & Astra

  VastaaPoista
 2. Myös täällä päädyttiin lukuun kuusi! :o)

  t. Minna ja W-jengi

  VastaaPoista
 3. miks mie saan seitsemän?harhoja varmaan :) mut siis veikkaan että seitsemän! jaaa...ne on sitten kolme narttua ja neljä urosta.jep! tsemppiä teille, hoitakaahan homma rauhassa kotiin!

  VastaaPoista