28.5.2013

Terveysjuttua

Välillä vähän terveysjuttujakin. Ensinnäkin Rimman haimatulehdus uusiutui. :( Edellisen kerran se sairasti vuosi sitten ja on ollut siitä lähtien erikoisruokavaliolla. Nyt se alkoi taas latskutella ja oli muutenkin vähän outo. Haimassa jälleen tulehdus ja maksa-arvoissa myös jotain häikkää. Se on nyt antibioottikuurilla ja on saanut myös kipulääkettä. Toivottavasti se lähtisi siitä tokenemaan.

Savu kävi terveystarkastuksilla Mimon (Dreamlook Fantasy Fashion) kanssa. Oli vähän hässäkkäkäynti, mutta saatiinpa kaikki asiat hoidettua. Molemmilla silmät terveet, polvet 0/0 ja sydämessä ei sivuääniä. Luustokuvatkin näytti molemmilla siisteiltä, mutta odotellaan niistä vielä Kennelliiton mielipidettä. Samalla reissulla otettiin molemmista myös verinäytteet koirien geenitutkimukseen. Hampaitakin vähän putsattiin, kun hössöttävät mammat niin halusivat. ;)

Usvan pennuista viimeinenkin, eli Roti (Solvallarens Cap) kävi tarkastuksilla. Niitäkin tuloksia vielä odotellaan Kennelliitosta. Silmät ja olat terveet, mutta selässä lannerangan alkuosassa alkavaa silottumamuutosta. Ei kuulemma aiheuta mitään toimenpiteitä, mutta onpahan nyt tiedossa. Samalla reissulla Rotilta lähti pallit. Sillähän jäi toinen palli laskeutumatta. Kivaa kun kaikki näistä pennuista on nyt tutkittu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti