14.5.2013

Savun agivideoita

Huhhuh. Tässä viimein Savun agin alkutaivalta videoilla. Eka video on tammikuun alusta ja vika meidän treeneistä viime viikolta. Oon jättänyt pois kaikki yhden esteen opetukseen liittyvät jutut ja muutenkin kummat turaamiset, kun ei niitä jaksa kukaan katsoa. :D Näissä klipeissä on siis pisimmät yhtenäiset pätkät mitä kuhunkin treenikertaan on kuulunut. Osia on toki treenattu erillisinä varsinkin silloin, kun on esitelty uusi ohjaustekniikka. Yhden treenikerran videot on myös hienosti crossfeidattu yhteen, kun niin näpsäkästi osasin sellaisen tehdä! Hyvä minä!

Ekat treenit. Alla siis yksi agileikkikoulutus ja kotona oltiin jo treenattu kohteen kiertoja. Hyvinhän tuo kieppuu! Ikää videolla 8 kk.


Joka kerrasta ei ole videoita. Tässä ollaan kolmansissa treeneissä. Nyt ollaan saatu jopa kolme estettä peräkkäin ja esittelin Savulle myös välistävedon olemassaolon.


Tässä treenataan hyppysuoralla irtoamista ja sitten ollaan teknisen nyhertämisen äärellä! Helpotettu välistäveto ja takaakierto ja putkestakin jo mietitään pimeitä asioita. Hyvä Savu!


Tässä ikää 9 kuukautta. Taustalla rähjää Kami, mikä hieman kuumentaa Savuakin. Vikaan putkeen ei ihan osuta, mutta ei se mitään!


Tässä puolestaan aika suoraviivaista rallattelua ja esitellään Savulle takaaleikkaus.


Hieman hypyillä kieppumista ja eteenkin se jo vähän irtoaa.


Tässä ikää 10 ½ kk. Esitellään pakkovalssi ja joku niiston tapainen. Putket hieman hämmentävät ja kuumentavat nuorta miestä!


Ja tässä ollaan päästy jo Joensuun treenien makuun! Ikää tasan vuosi ja treenin teemana viskileikkaus. Ekaan se vielä lähtee, mutta toka menee huti... Videon lopussa viihdeosuus, kun renkaan jälkeinen haukahdus nostaa namin kitaan ja sitä pitää sitten jäädä kakomaan kesken kaiken. :D


Huh. Ihmeen paljon me ollaan ehditty kevään aikana! Esteillä ollaan tosiaan oltu vaan kerran viikkoon. Kotona ei olla tehty lähes mitään, vaikka pitäisi nyt kesäkaudeksi yrittää ryhdistäytyä senkin suhteen. Savulle on esitelty kaikki esteet ja sillä on niistä kaikista jonkinlainen ajatus. Hypyt on tällä hetkellä 30 cm. Kaikenlaisia ohjauskuvioitakin on kokeiltu. Tarkoitus on saada Savu oivaltamaan, että eri kuvioita nyt ylipäätään on olemassa. Kaikkea mahdollista pitää vielä vahvistaa, mut ihan kivalta Savu vaikuttaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti