27.1.2012

Peruskauraa

Nonnih. Se on loppu nyt! Ensin sieltä vilkutellaan silmää että tules tyttö kameras ja koiries kanssa vähän ulkoilemaan. Ja sitten kun minä viimein olen saanut lastattua koko porukan pihalle asti niin näytetäänkin vaan keskaria pilvien takaa! Minen ala! Herra Aurinkoinen (pah!) voi painua sinne missä päivä ei paista!

Tämän vuodatuksen jälkeen jälleen luvassa hämäriä kuvia... :K

Kamsse kirmastelee.

Loimitettu Vukke. Olinpa jo ehtinyt unohtaa että Paju nakersi tuosta loimesta palan irti viime talvena! >:O

Bortsujen juoksentelukuvat onnistuivat taas erinomaisen surkeasti. Tässä kuvassa Uu on pysähtynyt kysymään mitä mä oikeen sohlaan. Paju kyttää Usvaa ja Kami ystävällisesti haukkuu. Hienoa. :p

Usvalla oli vähän bad hair day. :D

Varjo ja lapanen...

Se tyypillisin lenkkinäkymä. Bortsut kiitävät edellä, Kami on pysähtynyt päykyttämään ja Varjo kipittää häntä pystyssä perästä.

No on se Kami välillä hiljaakin. Ja pätevä. Tadaa, tassut ristissä!

Lähentelin pupujakin kameran kanssa. Verkon läpi vähän haastavaa, mut näitä kuviahan voi sanoa taiteellisiksi.
Ekaks Täpinä...

ja sit Laventeli.

Nää kaks kuvaa on omistettu sille raukalle joka tuli tänne blogiin googlen kautta hakusanalla hakevarasto. :D Jep, se on tosi hieno ja viihdyttävä paikka, Usva suosittelee!

WIIIIH!

Vesisynnytyksestä kiinnostuneet saavat tyytyä tähän vanhaan postaukseen. Ilmeisen kiinnostava googlausaihe. Ja kääpiöcollie ei sitten ole mikään rotu, ne on shetlanninlammaskoiria. Käytin tuota sanaa ihan vaan läpällä verrokkina ääliöcollielle, mikä sekään ei ole oikea rotu. Ne on bordercollieita.

Haikun terveystulokset tuli, lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Hyvä Haiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti