25.3.2013

Hirveä eläin

No nyt on Rautalampi nähty. Hauska reissu oli, vaikka Savua solvattiinkin julmasti. Savu käyttäytyi tosi kauniisti ja matkaseura oli ihan huippua. Irina Poletaeva ei vaan ymmärtänyt Savun parhautta, joten kotiintuomisina oli JUN-H. Mutta reissun varsinainen tavoite saavutettiin, saatiin hampurilaisia! :D

Savu katseli koko pitkän päivän shelttejä. Meidän luokkahan oli siis ihan ekana, mutta Daisy ja Mimo tarvittiin vielä kasvattajaluokkaankin, joten siellähän sitä sitten oltiin koko päivä.

"Hyvä tyyppi. Mittasuhteiltaan pitkä. Melko hyvät päänlinjat. Silmien muoto ja ilme voisivat olla tyypillisemmät. Korvien kiinnitys voisi olla parempi. Nenän pigmentti voisi olla parempi. Riittävä kaula. Melko hyvä ylälinja. Lantio ja hännänkiinnitys voisivat olla paremmat. Hieman löysät välikämmenet ja hieman suora kinner. Etu- ja takaliikkeet voisivat olla paremmat. Hyvä karva. Erinomainen luonne."

(kuva Susanna Riekkinen)

Matkaseura pärjäsi vähän paremmin. Daisylle EH ja Mimo nappasi ERI+SA ja oliko se nyt sitten luokkansa neljäs. Tässä Savu kateellisena kärkkyy Mimon ihanaa ruusuketta.

Omista koirista kaikki paitsi Varjo ovat nyt siis käyneet näytillä. Lopputuloksena kaksi Erittäin Hyvää työlinjaista bordercollieta ja kaksi Hirveää shelttiä. Miten tässä näin kävi? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti