31.8.2012

Savu 16 vko

Savu on nyt 16-viikkoinen. Korkeus 32 cm ja paino 4,4 kg. Ihan mukavalta näyttää kokoennusteen suhteen. :) Viime perjantaina käytiin hakemassa rokotukset. Rokotusreissulta jatkettiin kävelylle Savonlinnan keskustaan. Olavinkatu aiheutti vähän jännitystä maalaispojassa. Jalkakäytävä on osittain aika kapea ja ihan kiinni tiessä ja siitähän jurruttaa kaikki isot rekat sun muut, kun Savonlinnan läpi ei pääse mitään muutakaan reittiä. Päätin sitten että kävellään niin kauan että Savu tottuu. Ei meidän tarvinnut mennä kuin parisataa metriä, kun sain Savun jo leikkimään. Nameja se söi hyvin alusta lähtien, mutta halusin saada myös tuon leikin esiin. Linja-autoasemalla mentiin ensin ulkona raput ylös ja alas ja sitten sama myös sisällä. Ei ongelmaa. Lisäksi löydettiin ritiläalustoja, kerättiin söpö pentu -kommentteja ja loppuun saatiin vielä tosi hieno repimisleikki. Hyvä reissu!

Maanantaina käytiin Wanhan Liiton Tottistreeneissä ja tiistaina mätsärissä. Kami oli mukana molemmissa. Maanantain treenit oli vähän riisipellossa juoksemista, joten oli ihan kiva että pystyi vaihtamaan välillä Kamin märän Savun tilalle. Tehtiin Savun kanssa ihan perusjuttuja, katsekontaktia, mukana kulkemista, istumista, seisomista ja maahan menoa. Savu ei oikein tajunnut miksi sen perässä juoksee koira, mutta alkoi se sitten tottua siihenkin. Oon tosi tyytyväinen sen maahan-seiso-vaihtoihin. Tietty tehdään vielä tässä vaiheessa namilla ohjaten, mutta hissiliike löytyy hyvin. :) Sain Savun leikkimään myös tosi hyvää repimisleikkiä. Kami sai tehdä pitkät pätkät seuraamista, jääviä ja paikkamakuun. Se oli superonnellinen kun pääsi pitkästä aikaa treeneihin. Tämä toki näkyi pienenä edistämisenä seuraamisessa. :D Jäävät oli tosi kivat, kaikki asennot löytyi ongelmitta ja maahankin se meni hienosti vaikka nurmikenttä tosiaan oli hieman vetinen. Paikkamakuu muuten hyvä, mutta perusasentoon nousu jäi vähän vajaaksi. Huomaa ettei näitä ole ihan äsken treenattu... ;) Lopuksi annoin Kamin vielä vähän temppuilla. Kuumuu, kuumuu! :D Ja bonuksena Savu alkoi myös kuumua ja yritti roikkumaan Kamin villoihin...

Tiistaina sitten se mätsäri. Molemmat sai siniset nauhat, eivätkä sijoittuneet. Savu meni ihan kivasti. Edelleen ihmettelyä perässä kipittävästä koirasta ja jonkin verran se venkulehti myös hihnan takia (maalaiskoirat...). Mutta saatiin ihan kivaa ravailupätkää aikaiseksi ja Savu malttoi pöydälläkin hyvin. Kami tarjoili laukkaa välillä, seisoi käskyssä hyvin, eikä edelleenkään tykännyt pöydällä olosta. Eli ei mitään yllättävää. :D Odotellessa leikitin taas Savua. Pitää nyt vaan yrittää saada sitä mahdollisimman moneen eri paikkaan leikkimään eri häiriöissä, niin hyvä tulee! :)

Tässä vielä posetukset eiliseltä. Seisoo miten sattuu, kun olin taas kerran yksin kuvaamassa. Edelleen väitän sen näyttävän ihan koiralta! ;)

Söpö se on ainakin, jos ei muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti