6.8.2012

Lumitähti

Tänään käytiin hakemassa uusi tyttöpupu Täpinän kaveriksi. Täpinä oli niin masentunut Laventelin kuolemasta, että etsin sille aika pikaisella aikataululla uuden kaverin. Liperistä löytyi isabella-värinen kääpiöluppa. Se on jopa rekisteröity! Aito rotunainen piristi Täpinän välittömästi. Täpinä oli varsin täpinöissään neitokaisesta, mutta kyllä se meno sitten rauhoittui aika nopsaan. Papereissa tytön nimenä on Kielo, mutta se ei ollut mun mielestä vielä tarpeeksi ällösöpön romanttinen. Aikani iloisesti sinne tänne harottavia korvia katseltuani päädyin nimeen Lumitähti. Korvat on kuin sakarat ja värikin on ihanan utuinen. Sö-pö-ä! :D2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! Olen seurannut jo pidemmän aikaan tätä blogia. Täällä on paljon ihania kuvia ja varsinkin kuvatekstit on parhaita! Lisää postauksia vaan :) vielä plussaa on että teidän rosut kiinnostaa muakin ja oli aika lähellä että meillekin olisi tullut sheltti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Postauksia tulee vähän millon sattuu. Yleensä en jaksa kirjotella kauheesti, niin tulee enimmäkseen kuvia laitettua. Ja mikäs siinä on laittaessa kun on niiiiiin söpöjä elikoita. :D

    VastaaPoista