2.1.2015

Pussillinen muusia

Uusi vuosi, uusi teksti. Uudet kujeet, uutuutta on kovasti. Uusi kettu on parempi kuin pussillinen muusia. En lupaa mitään. Noin. Siinäpä pakolliset ja sitten kuviin.

Ensin Taikasta tuli marraskuun lopussa 10 kk vanha. Hän söi lunta.

Ja seisoi varsin surullisena.

Naamakuvaan löysimme iloisemman ilmeen.

Sheltit olivat perussöpöjä.

Ja eräs rohjo valtasi kovasti alaa ryhmäkuvassa.

Tässä välissä tapahtui joulu. Ruokaa ja lahjoja tuli ja meni. Koirat saivat puruluita ja uusia petejä. Taika sai erityislahjana ratisevan pinkin pullopehmolelun ja ilahtui kovin.

Sitten hän onkin jo 11 kk. Taikaa on pidetty mukana karsinoiden kuivituksessa ja pyöröpaalien antamisessa. Taika on kovin otettu oikeista töistä, vaikka ei ihan yksin niitä vielä saakaan tehdä. Sain myös hurjan ajatuksen aloitella agia Taikan kanssa. Tehdään kunnolla ne asiat mitä ehditään ja parin vuoden päästä nähdään edetäänkö koskaan kisoihin asti.

Ilme vakavoitui kummasti!

Tässä hän istuu tukevasti pyllyllään.

Taikina kyttää penkan päälle kiivennyttä Pajua.

Tässä koko lauma!

Sitten myös muiden kuulumisia. Usva on ollut tänä talvena varsin villi. Säännölliset hierontakäynnit ovat auttaneet huimasti ja Uu kirmaileekin taas kuin pieni pentu. Usva on autellut Taikan kouluttamisessa lampaille. Välillä se tuntuu huokailevan syvään jos Taika tekee jotain tyhmyyttä...

Pajusta on tullut bodari. Jostain syystä sillä on käsittämättömän paljon lihasta. Pajun kanssa ollaan tehty tokoisia asioita syksyn mittaan. Paju saa toimia koe-eläimenä uusiin tokosääntöihin. Ja olenpa opettanut sille myös rallytokoasioita, vaikka en tiedä jaksanko koskaan raahautua kisoihin asti.

Savun aksa alkaa olla kivalla mallilla. Tämän vuoden aikana on tarkoitus aloitella kisaaminen ja tavoitteeksi on laitettu shelttiyhdistyksen ykkösruusuke. Ollaan päädytty jopa ihan ohjattuihin treenitilanteisiin ja koirassa tuntuu olevan paljon hyviä asioita. Ohjaajasta en ole niin varma. :D

Entä herra Kami. Noh, hän haukkuu. Kuulo alkaa olla täysin mennyttä, eikä Kamia saa tarhasta enää takaisin Usvaa haukuttamalla tai käsiä taputtamalla. Sisällä ne sentään vielä toimivat. Jokusen kerran on saatu lähteä etsimään Kamia tarhasta, kun se ei ole hoksannut muun lauman etenevän kohti sisätiloja. Muuten Kami on varsin reipas otus ja se on päässyt pari kertaa agitreeneihinkin mukaan. Tässä hän tapansa mukaan huutaa ihan liian lähellä kameraa.

Tässä Taikan hölmäke-ilme ja vaanimis-ilme.

Meillä tosiaan ilmenee hieman kyttäämistä...

 Lumimies Savu

Ja vielä posetus. Savu on nyt n. 2,5 v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti