18.12.2012

Pulkkailemassa

Kaikkea sitä. Varjolta puhkes iso rasvapatti. Voi yöh! Onneks se nyt alkaa olla jo paranemaan päin. Pajulta katkesi kynsi. Ydin näkyi ja verta tuli. En tajua mitä se on tuolla tarhassa oikein puuhannut. Kyllä syö koiraa kun ei pääse telmimään muiden kanssa! Paju siis joutui pitämään tossua ja ulkoilut se sai tehdä yksinään. Savua ihan itketti kun Paju oli väärällä puolella ovea. Usva jotenkin jumitti takareitensä. Ilmeisesti liikaa säntäilyä ja loikkimista. Pari päivää hierontaa ja kevyttä venyttelyä ja muutama yö bot-alustan päällä ja kinttu on ok. Nyt odotan mielenkiinnolla kuka keksii seuraavaksi ja mitä...

Tänään vein koko jengin pulkkailemaan. Paju pääsi ekaa kertaa kynsiepisodin jälkeen muiden kanssa ja vauhtia todella riitti. Kukaan ei sentään jäänyt pulkan alle, vaikka Kami kovasti yritti. Miten voikin pieni koira kuumua niin paljon moisesta muovihärpäkkeestä. :D

Yritin ottaa kuvan joulukortteja varten. Pitänee yrittää vielä uudemman kerran...

Varjokin pääsi mukaan. Se telmi vähän lapasen kanssa, mutta muuten se tyytyi tarkkailemaan. Takaisin tullessa se sai istua pulkassa poikien kanssa.

Savullakin on mekko päällä ihan harjoituksen vuoksi. Aluksihan se menetti täysin kaiken liikuntakykynsä kun se puettiin... :D Tänään mekko ei enää tuntunut haittaavan. Pitäisi melkein ostaa sille oma, kun tuo Kamin bot-loimi on vähän liian lyhyt sille.

Shetlanninpulkkapaimenkoira.

Meidän bordercolliet. Kyllä, Savu on siirretty tähän kategoriaan... Niin ja katsokaas Pajua! Ekassa kuvassa näkynyt sininen tossu on kadonnut. Loimen toinen etukiristysjuttu on kadonnut. Ja kotona huomasin sen tuhonneen myös niskassa olevan kiristyskuminauhan. Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti