9.10.2012

Savun agivideoita!

Ooh, videoita! Nämä oli kyllä työn ja tuskan takana. Sain tenavat päiväunille ja ajattelin että NYT! Tokihan silloin alkoi kiva sadekuuro... Päätin sitten että ei haittaa, kisatkin voi olla sateessa! Taiteilin itseni takapihalle namien, lelun, putken, koiran ja videokameran kanssa. Vain todetakseni että akku on ihan lopussa. Noh, pikainen vetäytyminen sisätiloihin ja kamera hetkeksi laturiin. Eikä se sade edes loppunut tällä välillä! Virittelin sitten sateenvarjon ja hiekkasankon avulla kameralle huikean hienon systeemin. :D
No mutta asiaan!

Savulla on siis alla yksi treenikerta sunnuntaina. Sen treenin lopputulos oli aidan takana mylvivä Usva, narulelua tapporavisteleva Paju, verinen roadkill-lelu, jolta irtosi häntä ja Savu jolta irtosi iso takahammas (onneksi näin päin... :D). Treenattiin ensin yhdellä putkella (1,5 m) ja kun se alkoi sujua, yhdistin kaksi ja tehtiin niillä suoraa putkea. Tänään laitoin putken vähän mutkalle.

Tässä ensin namipalkalla. Vähän myös perusasentoon tulemista ja käskyssä pysymistä. Kehuin myös noista omin päin putkeen menemisistä, koska into on tällä hetkellä vielä pääasia. Oon tosi tyytyväinen tohon vikaan toistoon, kun Savu lähti itse korjaamaan ilman sen suurempaa vihjettä, kun tuli ensin ohi putken suusta.


Tässä tokalla kerralla Savu hakee tosi kivasti putken suun, vaikka on aika huolimaton lähetys. Väliä ekaan klippiin on noin kaksi minuuttia. (Noi mötikät tossa etualalla on sit ydinluita...)


Ja sitten lelulla ja sosiaalisella palkalla. Kivasti Savu leikkii, vaikka suu on taatusti kipeä noiden irtoilevien hampaiden takia. Ehkä siitä vielä agikoira tehdään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti