17.5.2012

Helatorstain mätsäri

Päätettiin Myrrin kanssa lähteä kokeilemaan onneamme mätsäriin Savonlinnaan. Kehään raahattavaksi valikoitui Paju ja porukoitten Kehrä. Haiku lähti muuten vaan mukaan hengailemaan.

Paju tiedustelee mistä ihmeestä on kysymys. Taustalla Myrri & Kehrä.

Turkkivertailussa kulomusta ja mustamusta. :D

Kehrä mylhyää päin reppua.

Oli aika lämmintä!

Kehrä venyi ja vanui saadakseen mahdollisimman suuren pinta-alan maata vasten.

Jep, taljahan se. :D

Sitten viimein päästiin kehään asti.

Eikös näytetäkin varsin näyttelyhirmuisilta!

Kehrä ei varsinaisesti ollut kovin innoissaan.

Ihan liian kuuma ja tylsääkin on...

Tuloksena sininen nauha Kehrälle, ryhmässä ei sijoitusta.

Ja punainen nauha yllättyneelle Pajulle! Ryhmäkehässä jouduttiin ulos viidenneksi viimeisenä, eli jäätiin just palkintosijojen ulkopuolelle.

Haiku katselee asiantuntevasti pienten koirien ryhmäkehää.

Kaiken kaikkiaan reissu meni hyvin! Saavutettiin se mitä lähdettiin hakemaankin. :) Kehrän osalta on nyt tiedossa, että sen voi huoletta halutessaan ilmoittaa näyttelyyn. Sehän on aika maalaisjuntti ja päätyy aika harvoin ns. ihmisten ilmoille. Käytös oli erinomaisen asiallista, suurin ongelma oli tuo kuumuus. Pitänee katsella joku talvinäyttely sille. Pajun kanssa oli haussa lisävarmuutta esiintymiseen niin emännälle kuin koirallekin. Nythän homma sujui varsin hienosti. Vappunahan me käytiin Joensuussa mätsärissä, ja sieltä saatiin sininen nauha, molemmat kun oltiin aika pihalla koko hommasta. :D Selvästi Paju oli tuuminut asiaa tällä välin ja mullakin oli parempi ajatus siitä, mitä oikeastaan ollaan tekemässä. Pajuhan on ilmoitettu Joensuun KV-näyttelyyn kuun lopussa, joten siitä tämä mätsäri-innostus. Ajattelin että nyt on kiva sauma käydä kokeilemassa mitä siitä tuumataan, kun Paju pääsee vielä just ja just nuorten luokkaan. Sillähän on 2 v. synttärit 1.6. Jospa sieltä se H irtoaisi.

Loppuun vielä Kehrästä jokunen poseerauskuva. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti