25.7.2010

Maailmalle

Snif, nyt ne sitten meni. Maria haki pennut perjantaina, tai jäihän sentään Paju (Naava) tänne kotiin. Usva imetti pennut vielä viisi minuuttia ennen kuin ne pakattiin autoon. Onneksi se ei ole kummemmin kuitenkaan haikaillut niitten perään. Ehkä asiassa auttoi se, että purin kaikki pentuihin liittyvät jutut jo heti perjantai-iltana. Paju tuntui olevan aluksi vähän hämillään, kun kaikki kaverit katosivat. Nyt se on sitten käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa shelttien mielistelyyn. Sheltit tuntuvat helpottuneilta, kun pentuja on enää yksi.

Otin perjantaina vielä paljon kuvia pennuista, mutta ne on nyt vähän jumissa. Tenava ystävällisesti kaatoi melkoisen määrän kokista mun läppäriin ja vaikka kovalevy saatiinkin pelastettua, niin kaikki mun käyttämät ohjelmat ovat nyt saavuttamattomissa. Mutta lupaan laittaa niitäkin kuvia näytille viimeistään sitten, kun saan uuden koneen.

Pennuista Savu (S. Craig) ja Sumu (S. Clyde) etsivät vielä sitä oikeaa kotia. Lisätietoja Marian blogissa. [edit] Näillekin kahdelle tuntuisi löytyneen uudet kodit. :)

[edit]
Tässä kännykällä kuvattu video Usvan ja Pajun leikistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti